Dit zijn wij

De juffen die Bij Juf de bijlessen en trainingen op IJburg geven zijn:

Juf Diana

Ik ben Diana Leider. Samen met mijn vriend en 2 kinderen woon ik al vele jaren met veel plezier op IJburg. Ik heb zo’n 12 jaar gewerkt in het Amsterdamse basisonderwijs, waarvan ongeveer acht jaar op een basisschool op IJburg. Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen gedaan om mijn pedagogische en didactische vaardigheden verder te ontwikkelen. Ik haal er veel voldoening uit als ik kinderen iets nieuws kan leren. Ik zie het steeds als uitdaging om er achter te komen hoe een kind het beste leert en daar mijn aanpak op aan te passen. Om te zien dat kinderen daardoor weer zelfvertrouwen, trots en blijheid uitstralen, is prachtig.

Werkdagen: ma-di-woe-do

Juf Marieke

Ik ben Marieke Bosman. Ik woon met veel plezier met mijn vriend en dochtertje in Zeeburg. Ik heb elf jaar voor de klas gestaan en op verschillende basisscholen gewerkt in Amsterdam en Schiedam, waaronder ook vier jaren op een basisschool op IJburg. Juf ben ik met veel plezier, de kinderen geven me energie! In de klas vond ik het belangrijk dat elk kind op zijn eigen niveau kan werken en hier zijn eigen uitdagingen vindt en vooruitgangen boekt. Als juf bij Bij Juf kan ik hier goed op inspelen. Ik vind het belangrijk dat elk kind met een trots en blij gevoel naar huis gaat na een schooldag of een bijles. Dat ik daaraan kan bijdragen vind ik fantastisch! Ook kan ik als gecertificeerd coach van de cursus ‘Ik leer anders’, kinderen, die beelddenkers zijn, begeleiden en helpen om beter te spellen en te rekenen.

Werkdagen: ma-di-do

Juf Celine

Ik ben Celine Guldenaar. Sinds 2008 woon ik op IJburg en werkte tot en met 2015 hier in het basisonderwijs. Tevens ben ik afgestudeerd in ‘Special and Inclusive Education’. Ik ben een enthousiaste, gedreven en sportieve juf die veiligheid en vertrouwen de basis van een goede samenwerking vindt. In mijn werk Bij Juf koppel ik deze principes aan opbrengstgericht werken, om zo het optimale uit onze samenwerking te halen. Kinderen komen Bij Juf Celine om op een ontspannen manier goede en adequate bijles te krijgen.

Werkdagen: ma-di-woe-vrij

Juf Emma

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor! Ik ben Emma Esser en ik woon met mijn vriend en dochters in Bussum. Na mijn studie tot orthopedagoog heb ik als remedial teacher gewerkt totdat ik samen met mijn vriend naar Zwitserland vertrok. In Zwitserland heb ik een aantal jaar als NTC-leerkracht les gegeven aan verschillende groepen en kinderen privéles Nederlands gegeven. Veel verschillende dingen, met als gemene deler het werken met kinderen! Ik werk ontzettend graag met kinderen vanwege hun, verrassende, kijk op de wereld. Daarnaast geeft het werken als remedial teacher veel uitdaging en voldoening als je samen op zoek gaat naar hiaten in hun kennis en hoe je deze kunt invullen en aanpakken. Zien dat een kind beseft dat het iets wel kan is fantastisch!

Werkdagen: ma-di-woe

Jouw vraag aan ons

Please log on to submit this form.

Log on

Forgot your password?

No account yet?
Register now!

iYYU