Toetstraining

Reduceer stress en versterk zelfvertrouwen met de 8-weekse toetstraining

Een training voor kinderen uit groep 7 en 8 met wekelijks aandacht voor 1 specifiek vakgebied zoals begrijpend lezen, studievaardigheden, rekenen of taal

8-weekse toetstraining

Tijdens onze 8-weekse training behandelen we wekelijks 1 specifiek vakgebied: begrijpend lezen, studievaardigheden, rekenen of taal. Met behulp van een stappenplan gaan de kinderen onder begeleiding van twee ervaren leerkrachten aan de slag met de opgaven. 
 
Tijdens de laatste les nemen we alle tips en geleerde vaardigheden nog eens door en mogen de kinderen zelf een vakgebied kiezen waar ze zelf nog een keer extra mee willen oefenen. 
 
De inhoud van de training is er op gericht om vertrouwd te raken met de vraagstelling en de toetsopgaven gestructureerder aan te pakken door middel van stappenplannen. Er is tijdens de lessen veel aandacht voor stress-reductie en het versterken van zelfvertrouwen. Door deze aanpak wordt de kans op onderpresteren door spanning aanzienlijk verkleind. De inhoud van de training is geschikt voor alle toetsen, zoals bijvoorbeeld CITO, IEP en DIA.  
 
De training voor groep 7 wordt op maandagavond van 17.45-19.15 uur gegeven op: 
13 nov, 20 nov, 27 nov, 4 dec, 11 dec, 18 dec, 8 jan, 15 jan 2024
(dus NIET op 25 dec en 1 jan ivm kerstvakantie).
 
De training voor groep 8 wordt op donderdagavond van 17.30-19.00 uur gegeven op: 
23 nov, 30 nov, 7 dec, 14 dec, 11 jan, 18 jan, 25 jan, 1 febr 2024
(dus NIET op donderdag 21 dec, 28 dec en 4 jan ivm kerstvakantie).
 
Belangrijke informatie:
  • De groepen 7 en 8 doen op verschillende momenten de M7 toets en de Doorstroomtoets groep 8, hier hebben we rekening mee gehouden. Bij de data van de trainingen zijn de start- en einddata van groep 7 en 8 dus anders. 
  • Deze training is niet geschikt om eventuele achterstanden specifiek te behandelen en er kunnen maximaal 14 kinderen meedoen met de training. 
  • De kosten voor de training bedragen €385,- per deelnemer.
  • Vol=Vol

Wat ouders zeggen:

We delen graag de ervaringen van ouders. Vanwege privacy zijn namen van kinderen veranderd en de namen van ouders weggelaten. 

'Mijn dochter had een behoorlijke achterstand opgelopen en is door de bijlessen van Diana op een hele fijne manier weer op haar eigen niveau gekomen. Niet alleen zijn haar reken- en studievaardigheden enorm verbeterd, ook haar zelfvertrouwen is enorm toegenomen. Bij Juf is een hele fijne en warme plek waar mijn dochter zichzelf kon zijn en tot haar recht kwam. Zodra een kind zich zo fijn voelt gaat het leren ook meteen een stuk beter. Alle hulde voor de aanpak van Bij Juf!'
Nathalie

Meld je nu aan voor de 8-weekse toetstraining

De gegevens die u hier invult worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen, om de deelname van uw kind te bevestigen.

De gegevens die u hieronder invult
worden alleen gebruikt om contact
met u op te nemen en om deze tijdens
de intake te bespreken.