Kick-start lessen

Kick-start lessen in de zomervakantie

3 of 4 keer 50 minuten individuele bijles op maat

Trotse partner van de volgende scholen:

Kick-start lessen in de zomervakantie

Met zelfvertrouwen en enthousiasme aan het nieuwe schooljaar beginnen is voor kinderen niet altijd gemakkelijk. Geef je kind de kans om te stralen in het nieuwe leerjaar!

Onze kick-start lessen zijn speciaal ontworpen om jouw kind de beste start te geven in het nieuwe schooljaar.

Of het nu gaat om rekenen, begrijpend lezen of andere vakken, onze ervaren leerkrachten staan klaar om jouw kind te begeleiden en te inspireren. We bieden een dynamisch lesprogramma dat leren leuk maakt en zelfvertrouwen opbouwt.

In de laatste week van de zomervakantie (28 t/m 31 aug.) bieden we extra lessen aan waarbij er van maandag tot en met donderdag dagelijks een individuele les van 50 minuten staat gepland.

Vooraf bespreken we waar we aan gaan werken, zodat je kind met vertrouwen en enthousiasme start in het nieuwe schooljaar.

Je kan kiezen voor een kick-start van 3 of 4 keer 50 minuten. 

Kosten:
3x 50 minuten Kick-start €140,- 
4x 50 minuten Kick-start €185,-
*prijzen zijn incl. lesmateriaal, fruit en wat te drinken.

Wat ouders zeggen:

We delen graag de ervaringen van ouders. Vanwege privacy zijn namen van kinderen veranderd en de namen van ouders weggelaten. 

'Mijn dochter had een behoorlijke achterstand opgelopen en is door de bijlessen van Diana op een hele fijne manier weer op haar eigen niveau gekomen. Niet alleen zijn haar reken- en studievaardigheden enorm verbeterd, ook haar zelfvertrouwen is enorm toegenomen. Bij Juf is een hele fijne en warme plek waar mijn dochter zichzelf kon zijn en tot haar recht kwam. Zodra een kind zich zo fijn voelt gaat het leren ook meteen een stuk beter. Alle hulde voor de aanpak van Bij Juf!'
Nathalie

Meld je nu aan en geef je kind de kans om te stralen in het nieuwe leerjaar!